Edison - Thorsten Rixmann
Volledig scherm
© Edison - Thorsten Rixmann

De Tesla Model 3 krijgt een... benzinemotor?!

Wie verzot is op een Tesla Model 3 maar elektrisch rijden nog niet meteen ziet zitten, kan binnenkort terecht bij de Oostenrijkse techneuten van Obrist. Zij voorzien de populaire EV van een compactere batterij én een bijkomende range extender op benzine, die het rijbereik richting 1.000 kilometer drijft. 

21 reacties

  • paul verspeelt

    4 jaar geleden
    Jorie Vanderperren : waarom zou ik een auto kopen , die maar voor 95% aan mijn verplaatsingsbehoeften voldoet , als ik er een kan kopen die voor 100% voldoet , en die bovendien een kleine jaarwedde minder kost.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Niemand zal komen aanbellen om zijn auto aan mijn stopcontact te hangen, de meesten kunnen in België hun auto aan hun eigen stopcontact hangen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Er zijn er in ons land blijkbaar nogal wat die denken dat iedereen een autonomie van maar 42 km hebben,omdat een gemiddelde dit aangeeft wil niet zeggen dat iedereen maar 42 km doet.Men moet ieder voor zich laten uitmaken welke wagen voor welke doelstelling hij koopt of nodig heeft.Denk ook niet dat je zou opgezet zijn dat iemand komt aanbellen met de vraag even zijn auto aan Uw stopcontact te hangen om te laden.'t Zal wat tijd nodig hebben voor een handvol dat te begrijpen maar komt wel
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @jorie Vanderperren ,als je regelmatig Limburg naar West Vlaanderen doet en terug kom je niet ver met een E wagen ,niet iedereen doet verplaatsingen rond de kerktoren en dan is een E wagen met radius van 150km voldoende,met een golfkarretje rijdt je ook niet 100 km maar niet als je bij 400 km voor de boeg hebt.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Er zijn er in ons land blijkbaar nogal wat die denken dat ze een autonomie van 1000 km. nodig hebben. Alsof ze rondrijden in de brousse of de woestijn, en niet in een land waar elk gebouw een stopcontact heeft. De Vlaming rijdt gemiddeld 42 km. per dag, voor echt lange afstanden zijn er de snelladers. ‘t Zal wat tijd nodig hebben voor de meesten dat begrijpen, maar dat komt wel.