Down The Road
Volledig scherm
Down The Road © VRT

Nieuw seizoen ‘Down The Road’: dit zijn de zes nieuwe reisgenoten van Dieter Coppens

TVVanaf maandag 27 januari trekt Dieter Coppens in het nieuwe seizoen van Down the road opnieuw op avontuur met medebegeleidster Saar en met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Dit keer zijn het Sophie, Brenda, Gitte, Jaimie, Stijn en Peter die de reis van hun leven maken.

  1. “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee
    PREMIUM
    tv

    “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee

    Liters zeewater kreeg ze binnen, beelden van dochtertje Chams (3,5) flitsen voorbij haar ogen. “Dit is het, nu ga ik dood. En dan ben ik keihard beginnen bidden.” Nora Gharib (30) kan haar deelname aan ‘Special Forces’ nog navertellen, maar het was een kwestie van seconden daar in de woeste oceaan van Zuid-Afrika. “We waren omringd door redders, maar ‘what the fuck doe ik hier in godsnaam?’, dacht ik. ‘Is dít tv-werk?!’”
  2. ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-gezicht Ayleen heeft een verleden bij ‘Temptation Island’: “Ik had zo’n saai seizoen”
    PREMIUM
    TV

    ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-ge­zicht Ayleen heeft een verleden bij ‘Temptation Island’: “Ik had zo’n saai seizoen”

    Ze wist in 2019 Heikki nog van z’n stuk te brengen in ‘Temptation Island’, maar tegenwoordig is Ayleen één van de smaakmakers in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Na een opgemerkte passage in de reguliere reeks, maakt ze nu haar opwachting in het All Stars-seizoen, naast onder meer Megan Desaever. En wie dacht dat de Nederlandse schone zich dit keer op de achtergrond zou houden, is eraan voor de moeite. “Ik ga niets verbloemen”, klinkt het. “Als ik je niet moet, zal ik het zeggen ook.”