Op de beelden is te zien hoe de koala’s in de wagen van de jongens beschutting hebben gekregen.
Volledig scherm
Op de beelden is te zien hoe de koala’s in de wagen van de jongens beschutting hebben gekregen. © Storyful

Prachtig gebaar! Tieners stouwen auto vol met koala’s die ze hebben gered van bosbranden

In Australië is opnieuw een hartverwarmende video opgedoken waarin koala’s de hoofdrol spelen. Twee tieners hebben een twintigtal koala’s van de vuurzee gered op Kangaroo Island. Beide jongens worden geprezen voor hun heldhaftige optreden.

18 reacties

  • Theo Schuermans

    4 jaar geleden
    Er zijn nog tieners met een goed hart ook.
  • Carmen Van de casteele

    4 jaar geleden
    Ik benblij dat er nog tieners en mensen zijn , die deze arme diertjes redden. Prachtig initiatief. Beter dat tieners diertjes redden, dan in zetel uitgestrekt liggen met computer en pakje chips met fles cola. Deze mensen verdienen een grote medaille. Dit maakt mijn dag goed. Doe zo verder, hoop dat er meer van die mensen rondlopen.!!
  • Gerda B

    4 jaar geleden
    Prachtig
  • Greta Vandenbussche

    4 jaar geleden
    Wat een prachtig initiatief. Jonge gasten die zich inzetten voor de gewonde dieren en de natuur. We kunnen er nog van leren. Proficiat!
  • Jean Heynix

    4 jaar geleden
    dit verdiend foto of the year , pet af
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu nogmaals verzekerd van zijn ‘ijzersterke inzet’ (ironclad commitment) voor de veiligheid van Israël. Dat meldt het Witte Huis. De twee leiders spraken elkaar telefonisch. Hamas heeft het laatste Israëlische voorstel rond een wapenbestand in de Gazastrook en de vrijlating van gijzelaars ontvangen en gaat het naar eigen zeggen bestuderen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 28 april terug.
  2. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.