Wolf August (links) en wolvin Noëlla zijn aan het daten.
Volledig scherm
Wolf August (links) en wolvin Noëlla zijn aan het daten. © Welkom Wolf

Wolvin Noëlla en wolf August zijn aan het daten, hun uitwerpselen bevestigen dat

Na een allereerste ontmoeting is het eindelijk zover. Wolf August en wolvin Noëlla lijken een nieuwe partner in elkaar gevonden te hebben. Alles wijst erop dat de nieuwe wolvin zich aan het settelen is in de Limburgse bossen, net op tijd voor het paarseizoen.

33 reacties

  • ingrid mertens

    4 jaar geleden
    Zal niet lang duren voor ze deze prachtige dieren weer vermoorden .... Respect voor deze prachtige wezens!
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Hopelijk kunnen ze aan de uitwerpselen ook zien wie deze dieren zal afgeschoten hebben, zoals de vorige wolven die in het land waren.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Waar zitten de jagers, en diegene die zo graag wolven zien kweek ze op op jullie domeinen zodat de kippen en schapen er geen last van hebben.
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    De liefde is nog pril ,nog te vroeg om samen een foto te nemen ,misschien neemt august ,noella,tje wel mee naar betere oorden ,bij ons is geen plaats voor deze dieren wees eens eerlijk in plaats van de boel te willen forceren !
  • Jan Degryse

    4 jaar geleden
    Uit de reacties valt het weer maar eens op hoe de meeste mensen in elkaar zitten. Alles en iedereen moet plaats maken voor hen... Er liepen hier al wolven rond lang voordat er ook maar één mens rondliep. Wij zijn de invasieve soort... Guy Van Becelaere wie hoort er dan thuis in Vlaanderen? En Marc Geerts als dierenvriend zou u moeten weten dat wolven de mens altijd uit de weg gaan... De kans is groter dat er een marsmanneke in uw neus komt bijten