BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dromen mag: de 10 mooiste Dream Cars op het Salon van Brussel

Het is een goed bewaard geheim dat België, enkele belastingparadijzen en Monegaskische ministaatjes buiten beschouwing gelaten, zowat het hoogste aantal supercars en zeldzame oldtimers per inwoner telt. Tel daar nog bij dat ook de modale Belg met een serieuze autoverslaving blijft kampen, en je weet meteen waarom de Dream Cars in Paleis 1 dit jaar opnieuw op buitengewone belangstelling zullen kunnen rekenen. Onze man mocht vanmiddag al even in avant-première gaan rondneuzen, hij kwam terug met deze selectie van 10 fabelachtige droomauto’s.

21 reacties

  • Sven Goris

    1 jaar geleden
    Eer we dormen misschien eerst eens kijken of het dagelijkse leven nog in orde is (haalbaar) en zonder onszelf te moeten voorliegen.
  • Jonas Verbruggen

    4 jaar geleden
    Als je deze aanschaft in België betaal je een nieuwe auto elk jaar aan belasting/verzekering.
  • tjorvn maes

    4 jaar geleden
    Dromen mag inderdaad. Misschien worden de auto's wel goedkoper in de toekomst en stellen ze niks meer voor dus we kunnen dromen.
  • Love Russia

    4 jaar geleden
    dat deze wagens mooi zijn is zonder twijfel,maar wat is het nut ervan als jij word zoals crimineel behandeld door rechtbank als jij een keer in jaar op gas trapt.. Deze wagens zijn nuteloos...voledig.
  • Jef Pauwels

    4 jaar geleden
    En dan de weg op in 2de versnelling aan 30 50 70 km per uur. Waar zijn we in godsnaam mee bezig?