© AFP

Kim Kardashian deelt opvallende foto: “Eten jullie lucht?”

Realityster Kim Kardashian wordt door fans uitgelachen om de inhoud van haar koelkast. Of liever: het gebrek aan inhoud. “Eet jij lucht?”

sgg

De 39-jarige deelde een foto op haar sociale media om haar ondergoedlijn Skims te promoten en poseerde in haar keuken met een kleine kom eten. Maar volgers waren veel meer geïnteresseerd in de koelkast achter haar. Die stond open, maar veel zat er niet in. Vijf kartons melk, wat flessen water en een kan limonade. Blijkbaar kan de ster daarop overleven samen met haar man en vier kinderen.

De commentaar op sociale media bleef natuurlijk niet uit en het regende reacties. “Je weet heel zeker dat het de frigo van Kim is, de kinderen hebben waarschijnlijk allemaal zelf eentje.” en “Ik zie niks in die koelkast dat een gezin met vier kinderen reflecteert.”

Het is niet de eerste keer dat er commentaar komt op de minimalistische levenswijze van de realityster. Het is al langer bekend dat er amper meubels in het huis van de Kardashians staan en alles er redelijk monotoon is.

LEES OOK. Zo ziet het Belgische interieur van Kim Kardashian eruit

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer