EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Royaltykenners leggen uit: “Waarom Meghan en Harry de moed verloren om verder te gaan”

RoyaltyDe Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan stappen uit de spotlights als ‘senior members’ van het koningshuis en willen hun tijd gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Ook willen Harry en zijn Amerikaanse vrouw financieel onafhankelijk worden. “Na vele maanden van discussie hebben we gekozen voor een nieuwe rol binnen dit instituut”, schrijven ze in een statement. Enkele Vlaamse royaltykenners leggen uit wat het koppel zo dwars zat. 

4 reacties

  • Nicolas S'Jongers

    4 jaar geleden
    Ik wens hen veel geluk, hij heeft voor zijn vrouw en kind gekozen ik bewonder hem daarvoor
  • Noel Vanderwee

    4 jaar geleden
    Harry en Meghan hebben groot gelijk.Een normaal leven binnen de monarchie is onmogelijk.Hun eigen bootje te water laten is een duidelijk bewijs dat ze volledig achter elkaar staan,waarvoor respect! Dit verhaal zou wel eens onze prins Laurent kunnen inspireren.
  • Fons Mulder

    4 jaar geleden
    Veel succes Meghan en Harry.
  • Dany Duivejonk

    4 jaar geleden
    Ze willen "financieel onafhankelijk" zijn ... geen van beiden heeft ooit een dag écht gewerkt in hun leven. Ware het niet van hun "lange arm" dan konden ze aan een hongerloon gaan werken in McDonalds maar nu gaan ze uiteraard een hoge functie met dito wedde van als "adviseur" (weer niet werken dus) in één of andere financiële instelling !