Victor Campenaerts.
Volledig scherm
Victor Campenaerts.

Campenaerts blij met komst Bjarne Riis: “Heb me laten vertellen dat hij de beste teammanager is die er nu rondloopt”

WielrennenJa, Victor Campenaerts is zich bewust van het onfrisse (doping)verleden van zijn nieuwe baas Bjarne Riis. Maar het baart hem totaal geen zorgen. “Hij is de beste teammanager die er momenteel rondloopt, liet ik me vertellen.”

10 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Zo zie je waar het in de wielersport om draait, als je maar geld genoeg hebt kan je als een van de grote dopingzondaars terug langs de grote poort binnenkomen.Dan hebben ze het over de zogenaamde cleane wielersport, door mister 60% toe te laten wordt deze bewering niks waard.De wielersport zal nooit clean zijn, ze kunnen zelfs de schijn niet ophouden!
  • Karel Mens

    4 jaar geleden
    ze hadden hem levenslang moeten schorsen
  • eric maier

    4 jaar geleden
    Riis is tactisch de beste. De successen die hij haalde als manager met oa Contador, getuigd van zeer veel koersinzicht. Ook als renner was hij dat maar hij reed net met wat meer epo rond dan de rest (mr 62% was de bijnaam binnen Telecom) Laten we niet vergeten dat destijds bijna iedereen, en zeker iedereen van betekenis op epo reed. maw, gelijke wapens. Gelukkig is het anders, maar dit is de manager die men bij ex dimension data nodig heeft om ze weer aan succes te helpen..
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Jaja heel snel,,,, hij heeft het mishoren al bij !!!!!!!
  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    hopelijk brengt hij zijn motorkens niet mee zo een man zou nooit nog in de wielersport mogen fugeren als zo figuren terugkeren is de wielersport nog niet zo zuiver als men beweerd