Kelly Craft, Amerikaanse VN-ambassadeur.
Volledig scherm
Kelly Craft, Amerikaanse VN-ambassadeur. © AFP

VS-ambassadeur zegt bereid te zijn tot "onvoorwaardelijke" onderhandelingen met Iran

Na de raketaanvallen van Iran op twee Amerikaans-Iraakse legerbasissen, hebben de Amerikanen hun aanbod tot een gesprek met Iran hernieuwd. “We zijn bereid tot ernstige, onvoorwaardelijke onderhandelingen met Iran”, schreef de Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Kelly Craft, in een brief aan de VN-Veiligheidsraad. Doel van mogelijke onderhandelingen zou zijn om verdere risico’s voor de internationale vrede en veiligheid te vermijden, net als een verdere escalatie door Iran.

5 reacties

  • Antonio Vivaldi

    4 jaar geleden
    Zalven en slaan daar is de VS goed in.
  • Peter Schelfhout

    4 jaar geleden
    Als je jezelf verdedigd in België krijg je nochtans een celstraf, maar daar mag het blijkbaar zelf met bommen en vuurwapens xD Omgekeerde wereld.
  • FRANK WILLEMS

    4 jaar geleden
    Dit zegt een gebrainwaste Amerikaanse die smorgens de vlag groet en elke dag hoort dat het wereld leger nodig heeft om de veiligheid en vrijheid van het land te waarborgen . Amerka heeft nog nooit in zijn bestaan een invasie meegemaakt alleen elders de boel plat gegooit.
  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    De liquidatie was pure moord Hij zou dit en hij zou dat in het verschiet gehad hebben tegen Amerikaanse burgers. Maar bewijzen kunnen ze niets en het past goed in Trump zijn kraam want zijn sancties helpen niet en Amerika wil enkel de olie in dit land. De geschiedenis herhaald zich blijkbaar
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Zelfverdediging onozelaars het was moord zonder meer . Lees maar eens de wet over zelfverdediging