Photo News
Volledig scherm
© Photo News

AB InBev zal in West-Europa op 100 procent hernieuwbare elektriciteit draaien

De West-Europese brouwerijen van AB InBev zullen draaien op 100 procent hernieuwbare elektriciteit. Dat heeft de bierreus bekendgemaakt. Het bedrijf heeft naar eigen het grootste contract ooit in Europa voor de levering van zonne-energie ondertekend.

10 reacties

  • Erik Moens

    4 jaar geleden
    Vandaar dat de pintjes nog gaan opslaan.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Nu nog belasting betalen!
  • Nico De Smet

    4 jaar geleden
    Prachtig nieuws! Al een geluk dat de bedrijfswereld hierin het voortouw neemt. Want op de politici kunnen we niet rekenen... .
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Een die nog een gat in de markt heeft gevonden. Extra winsten uit stroom. Bedrijven die voldoende zonnepanelen of een windmolen zetten kunnen namelijk nog wel groenestroom certificaten verdienen in tegenstelling tot de bevolking. Die er enkel voor mag betalen. Via je stroom factuur.
  • John Stahl

    4 jaar geleden
    Nu al de lof opstrijken voor parken die nog moeten gebouwd worden! Wat een arrogantie. Maar geloof het maar niet. Vanwege het verlies op de leidingen, is dit gewoon boerenbedrog. De enige landen waarvan wij elektriciteit importeren zijn de buurlanden, en dan van centrales die het dichtst staan. Of gaan ze die elektriciteit in containers stoppen en opsturen met de trein! Volksverlakkerij eerste klas.