Informateurs Georges-Louis Bouchez (MR) en Joachim Coens (CD&V) moeten maandag opnieuw naar de koning.
Volledig scherm
Informateurs Georges-Louis Bouchez (MR) en Joachim Coens (CD&V) moeten maandag opnieuw naar de koning. © Photo News

Informateur Bouchez roept op tot kalmte en discretie: “Is het ernstig nu al commentaar te leveren?”

De toestand waarin België verkeert is ernstig en dat vereist "kalmte, discretie en constructief werk". Zo reageert informateur Georges-Louis Bouchez (MR) op de lekken uit de nota die hij met zijn co-informateur Joachim Coens (CD&V) voorbereidt. Coens zelf houdt het op Twitter op een zuinige "laten we aan tafel praten en werken aan oplossingen".

90 reacties

  • Eric Grosemans

    4 jaar geleden
    Marc Baeyens, als dat dan toch maar een handvol is die die 1500 euro gaat krijgen, waarom maken nva en ovld daar dan zo'n drama van? Zo'n habbekrats is dan best betaalbaar. Maar dan is er minder om uit te delen aan bedrijven.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Doe maar verder met jullie rechtse Zweedse regering en blijf maar werken tot je 70ste voor minder dan 1500euro pensioen dan hoef je je ook niet jaloers te zijn op iemand die ook geen 1500 euro krijgt omdat hij geen volledige loopbaan heeft. De belastingen en hogere lasten op kap van de gewone man om de rijken te plezieren krijg je er extra bij
  • karin hellemans

    4 jaar geleden
    Nu al. Is nog veel te vroeg. Laat ons nog 2 jaar of meer afwachten.
  • H. Anckaert

    4 jaar geleden
    Der moesten meer Meghan Markle zijn in onze politiek België. De staatsambtenaren zijn zo verwend dezer dagen, dat ze zelf niet meer beseffen wat echte werken inhoudt. Nee je mag ze niet allemaal over dezelfde kam scheren, maar er zijn er O zoveel die hier het schoentje mogen aandoen!!
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    De linkse partijen bedriegen hun kiezers. Zij pleiten voor min. 1.500 euro voor een volledige loopbaan. Goed wetende dat geen 10% die vereiste haalt, en nog minder in de toekomst met hun programma. Snoepjes aanbieden voor postjes noemt zoiets.