Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE WINTERSTAGES. Teambuilding bij Anderlecht is top secret - Bölöni schrapt training - Lamkel Zé showt traptechniek

Belgisch voetbalDe Belgische clubs vertoeven massaal op winterstage. Het gros van de teams slaat zijn tenten op in Zuid-Spanje. Club en Eupen zitten in Qatar. Kortrijk blijft als enige ploeg op Belgische bodem. U volgt het nieuws van kortbij op deze pagina!

7 reacties

  • David Van Petegem

    4 jaar geleden
    @Carinz, ze zijn am een seizoen of vijf aan het proberen om terug top te spelen
  • David Lievens

    4 jaar geleden
    Carina Stulens, de kans dat ze dit jaar naast Europa grijpen is zo goed als zeker, de inkomsten gaan dus niet stijgen. De spelers die het team dragen of moeten dragen zijn gehuurd, dus deze zomer opnieuw vanaf nul. Volgend jaar wordt weer een rampjaar, want Kompany is niet met het welzijn van rsca bezig en daar luistert heel rsca dan naar. De schulden zullen dus toenemen. Union en Club Luik waren ook ooit top in België.
  • Carina Stulens

    4 jaar geleden
    @Lois Verdonk: door de jaren heen is Anderlecht nog altijd de grootste ploeg van het land. Het gaat momenteel slecht, maar zoals alle grote sporters komen ze wel weer terecht waar ze thuishoren en dat is in de top van het klassement. Het zal niet meer voor dit seizoen zijn, maar volgend seizoen doen ze weer mee voor de prijzen.
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    Als ploeg met de grootste schuldenlast verdienen ze wel een beetje aandacht. Als het over voetbal gaat kan men zich beperken tot de vijf grootste ploegen van het land.( daar is Anderlecht niet bij )
  • Rudi Meulemeester

    4 jaar geleden
    Dus, de heer André Vermaelen vindt STVV en Moeskroen betere ploegen dan RSCA? Elk zijn gedacht natuurlijk maar deze stelling bewijst meteen de onzin van de post.