REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Veilig achter hoge hekken: Harry en Meghan doken onder in Canadese villa van 12 miljoen euro

RoyaltyVoor de grote bekendmaking verbleven Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) tijdens de kerstvakantie in Canada. Ver weg van het druilerige Engeland, van de criticasters die Meghan met arendsogen gadeslaan en vooral van de malcontente koningin Elizabeth. Intussen zijn ze teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze in een mediastorm zijn terechtgekomen.

4 reacties

  • Stacy Hunkar

    4 jaar geleden
    Ieder mens heeft het recht op een vrij en gelukkig leven! Ze hebben hun rede waarom ze het niet meer fijn vinden om deel uit te maken van de Royals,so be it.
  • Stacy Hunkar

    4 jaar geleden
    Didier vandevyver u hoort totaal niet thuis op dit platform. Ieder mens heeft het recht op een vrij en gelukkig leven! Leef en laat leven,en minder commentaar leveren over anderen. Ze hebben hun rede waarom ze het niet meer fijn vinden om deel uit te maken van de Royals,so be it! Wij moeten maar lekkertjes onze boterham verdienen anders is er geen eten thuis,focus op uw eigen leven.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Ze willen de voordelen van blauw bloed maar niet de nadelen... Meghan hoort thuis in een hut
  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Gelijk hebben ze Leven om te leven en niet leven om altijd maar de Royal uit te moeten hangen ! Dat is sowieso niet meer van deze tijd .
  1. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.
  2. Ondergedoken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?
    PREMIUM
    Royalty

    Ondergedo­ken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?

    Ze hadden deze week hun 20ste huwelijksverjaardag kunnen vieren. Maar het huwelijk van prinses Haya (49) en de emir van Dubai (74) draaide uit op één van de meest explosieve scheidingen ooit. “Ze loopt risico voor de rest van haar leven”, sprak de rechter, toen hij de emir veroordeelde tot het betalen van 650 miljoen euro aan zijn ex-vrouw. Met dat geld dook Haya onder en zette ze alles op alles om uit de klauwen van haar ex-man te blijven. En dat blijkt meer dan nodig. “Hij gebruikt alles wat in zijn arsenaal zit om mij neer te halen.”