BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Prins Harry en Meghan Markle leggen Britse media meteen bikkelharde regels op

RoyaltyNa het aankondigen van hun beslissing om hun rol als ‘senior’ leden van de Britse koninklijke familie op te geven, maken prins Harry (35) en Meghan Markle (38) nu bekend dat hun relatie met de media in de toekomst drastisch zal veranderen. Op de website van de hertog en hertogin van Sussex staat intussen een nieuw handboek voor de media, vol bikkelharde regels om de tabloids een hak te zetten. 

68 reacties

  • Jen Carrago

    4 jaar geleden
    En nu overal in de pers: "hoe gaan die rondkomen"? Denk nu toch niet dat die geen geld hebben ofzo? Wie weet hoeveel miljoenen er op rekening staan waar ze tot nu toe niet moesten aankomen want alles werd door "het hof" betaald. Dus hier moeten we ons geen zorgen om maken, in België zijn er momenteel veel grotere zorgen zoals een regering met sociale inhoud bvb
  • Anita Buvens

    4 jaar geleden
    De pers zou moeten afspreken om nooit nog een artikel over hen te publiceren. Ze willen wel een business uitbouwen onder hun koninklijke naam... Wel de lusten maar niet de lasten...
  • jean pierre Tibermont

    4 jaar geleden
    Die twee hebben groot gelijk ook vele gewone burgers zijn dat Koninklijk circus meer dan beu,een koningshuis is niets anders dan een middeleeuwse bedoening !
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Super van hen. Heeft de Britse media enkel en alleen maar aan zichzelf te danken, hypocrieten
  • Gerrit Feenstra

    4 jaar geleden
    Het Britse volk is hier voor het grootste deel verantwoordelijk voor. In alle landen worden deze roddelbladen gekocht. Stop daar mee en het zal veranderen. Maar ja zulke oproepen worden niet geaccepteerd, ook door de “lezer” niet.