BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Quickenborne (Open Vld): “Wie deze nota niet goed vindt, verlaat beter de zaal”

Voor Open Vld-Kamerlid Vincent Van Quickenborne zit in de huidige nota van informateurs Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zeker “eten en drinken”, in tegenstelling tot de nota van vorig informateur Paul Magnette (PS), die imbuvable was. Voor Van Quickenborne moeten vanaf maandag alle partijen die positief op de nota van Coens en Bouchez reageren, rond de tafel gaan zitten. “En wie de nota niet goed vindt, kan de zaal beter verlaten”, zei hij in Villa Politica. Maar de PS en Groen schieten de nota ook niet af.

69 reacties

  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    En wat met de generatie die minstens een 45 jarige loopbaan hebben? Die gaan dan minstens 1800 euro netto krijgen? Die gaan minstens 3 tot 5 jaar Meer hebben gewerkt dan de volgende generaties.
  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Arrogant tot en met in een partij met een paar procenten in de kiesuitslag , heeft veel noten op zijn zang , de kleine man zal het wel betalen maar van zijn weddes moet men zwijgen.
  • Lies Daelemans

    4 jaar geleden
    Danny Janssens: dat is misschien wat u wil, maar helemaal niet wat de meerderheid van de Vlaamse kiezer wil.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    De partijen die menen dat het merendeel van de Vlaamse burgers achter deze nota staan zullen nogal verschieten als ze de volgende verkiezingen weggeblazen worden.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    De linkse partijen bedriegen hun kiezers. Zij pleiten voor min. 1.500 euro voor een volledige loopbaan. Goed wetende dat geen 10% die vereiste haalt, en nog minder in de toekomst met hun programma. Snoepjes aanbieden voor postjes noemt zoiets. / Voorts blijven ze bij Groen politieke spelletjes spelen aan het kampvuur.