AFP
Volledig scherm
© AFP

Jarenlange woordvoerder van Britse Queen: “Harry en Meghan hebben haar kwader gemaakt dan prins Andrew”

RoyaltyPrins Harry (35) en Meghan Markle (38) hebben geen andere leden van de koninklijke familie geraadpleegd voor ze beslisten om af te treden als ‘senior’ royals. Volgens de BBC was de Queen niet op de hoogte van hun beslissing en reageert ze “teleurgesteld” op het nieuws. Volgens Dickie Arbiter, de voormalige perschef van Buckingham Palace die jarenlang het woord voerde voor de Queen, hebben Harry en Meghan in Elizabeths ogen zelfs meer kwaad berokkend dan prins Andrew.

16 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Degoutant hoe die Meghan wordt vernietigd. Zelfs door mensen hier met hun comments. Hopelijk beseffen ze dat dit meer over hen zegt. Ze kan het niet aan en Harry ook niet. Hij is zn mama al kwijtgeraakt door al die media. Heb eens begrip aub.
  • Lydia Appelmans

    4 jaar geleden
    Ik heb heel veel bewondering voor hen en wens hen alle geluk toe. De roddelpers is hier de grote schuldige!
  • Wannes Vandevelde

    4 jaar geleden
    Een ex-woordvoerder die meent te weten wat de Queen denkt... Ondanks alles hebben de meesten het nog steeds niet begrepen. Hetzelfde met de titel, Megan vlucht, in deze krant. Triestige pers, alles voor de sensatie.
  • Dominique Van der Weken

    4 jaar geleden
    Hoe de Queen zich moet gevoeld hebben en hij is er niet meer bij... hij was haar woordvoerder Dus speculaties, ook of de Queen idd niet ingelicht was... speculaties, was hij en al de rest erbij? En de media pikt er weer gretig op in... is dat niet net het circus waar ze weg uit willen?
  • Urban Vyaas

    4 jaar geleden
    Canada heeft ook een band met het Britse Koningshuis maar werd en wordt nog altijd een beetje stiefmoederlijk behandeld. Ze gaan daar zeker een prominent lid van het Britse Koningshuis die daar zijn residentie wil vestigen met open armen ontvangen.