Joao Félix was niet onder de indruk van Lionel Messi in een opstootje net voor rust.
Volledig scherm
Joao Félix was niet onder de indruk van Lionel Messi in een opstootje net voor rust. © RV

Spektakel in Saudi-Arabië: Messi schittert, staat bij opstootje neus aan neus met Félix, maar verliest daarna wel van Atlético in Supercopa

La LigaAbsurd: de finale van de Spaanse Supercup wordt niet gespeeld tussen kampioen FC Barcelona en bekerwinnaar Valencia, maar wel door Real en Atlético Madrid. De respectievelijke nummer drie en twee uit La Liga vorig seizoen. Niet in Madrid, wel in Saudi-Arabië.

4 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Félix wilde aan iedereen laten zien dat hij Messi durfde aan te pakken. Ziet leuk voor zijn vrienden en familie, indruk maken. Hij vergeet echter dat Messi ( net als C.Ronaldo) al 13 jaar lang op het allerhoogste niveau presteren en veel records hebben doen sneuvelen. Félix staat aan het begin van carriere en heeft nog niks laten zien. Inderdaad, er bestaan veel domme voetballers,
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Dat manneke die dit jaar op nog geen blaas heeft gestampt gaat Messi eens de les spellen. Maar hij mag gerust zijn....ze gaan het lang onthouden in Barcelona. Welkom op Camp Nou de volgende match !!!
  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    Piqué als zowel Ramos hun top tijd is voorbij. Ze hebben wel het inzicht maar niet meer de snelheid. Ze worden voorbij gelopen door de jeugdigen.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Madrid ligt duidelijk niet in Catalunya...Corrupte Spaanse bond net zoals de rechters en de Spaanse politiekers.