EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump: “Soleimani wilde Amerikaanse ambassade in Bagdad opblazen”. Waarom vertelt hij dat pas nu?

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump wilde de Iraanse generaal Qassem Soleimani de Amerikaanse ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad opblazen. Dat suggereerde Trump vandaag tijdens een bijeenkomst rond het milieu op het Witte Huis. Het is onduidelijk waarom de president nu pas met deze bewering naar buiten komt.

21 reacties

  • Ronny Verachtert

    4 jaar geleden
    ze zouden beter een bom droppen op het witte huis met TRUMP erin
  • joseph verbeke

    4 jaar geleden
    Als je alle informaties en militaire acties op voorhand bekend moet maken zijt ge goe bezig...Weer een goed idee van de pseudo vredesactivisten.
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    President Trump geeft vooraf of achteraf alle nodige informatie aan de media. Als niemand gemerkt heeft dat er teveel boter gebruikt werd in de lekkere maaltijd, zal de kok achteraf niet komen zeggen: "Goh, en ik had nog wel teveel boter gebruikt." Dat men iets verzwijgt, is daarom niet dom of slécht. De journalisten lùisteren niet naar de uitleg van de president, die altijd plausibel, logisch en juist is op het moment zelf. Alles verandert, dus ook de uitleg, tiens!
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Hij zal dat de nacht voor de speech gedroomd hebben, of zoiets.
  • Jef Vanderpol

    4 jaar geleden
    Logisch. Het huis en de senaat zijn zo lek als een zeef. Je kan beter alles rechtstreeks aan de pers vertellen wat je gaat doen en daarbij de namen van je bronnen vrijgeven.