Alle Boeing 737 MAX-toestellen staan tot nader order aan de grond.
Volledig scherm
Alle Boeing 737 MAX-toestellen staan tot nader order aan de grond. © REUTERS

Medewerkers Boeing over ‘hun’ 737 MAX: “Ontworpen door clowns, onder toezicht van apen”

Medewerkers van vliegtuigbouwer Boeing hadden sterke twijfels over de 737 MAX. Dat blijkt uit honderden interne berichten die het bedrijf donderdag heeft vrijgegeven. Alle toestellen van het type 737 MAX staan sinds vorig jaar maart aan de grond na twee fatale crashes binnen zes maanden.

31 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    @Feline, wordt het probleem van de toekomst, mensen met mooie postjes die denken dat ze het zijn, maar problemen kunnen oplossen, dat is wat anders.
  • Feline Noé

    4 jaar geleden
    Het grootste probleem was dat de FAA vol zat met medewerkers van Boeing zelf omdat ze zelf geen voldoende technische kennis hadden over het technologie. Die vliegtuig had nooit een objectief controle door een neutrale partij. Schandalig dat zoiets kon en misschien nog steeds kan.
  • Michel Jacobs

    4 jaar geleden
    Haha, je moet het die medewerkers nageven, ze laten aan duidelijkheid niets te wensen over.
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Bij de meeste multinationals zijn de groei en de winstcijfers belangrijker dan mensenlevens ,dat is de laatste jaren steeds duidelijker geworden !
  • Wout vanstrealen

    4 jaar geleden
    Luisteren naar de ondergeschikten doen ze nergens, zo ook in de politiek. Wij zien waar het misloopt, maar er word ook niet naar ons geluisterd.