Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © EPA

Israël valt pro-Iraanse milities aan Syrisch-Iraakse grens aan, minstens acht doden

De Israëlische luchtmacht heeft vrijdagmorgen aan de grens tussen Syrië en Irak pro-Iraanse milities aangevallen. Dit hebben de kranten Jerusalem Post en Haaretz op gezag van Arabische media gemeld, eraan toevoegend dat het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten de aanval heeft bevestigd.

16 reacties

  • Karel Martel

    4 jaar geleden
    Wat ISRAËL daar te zoeken heeft is heel duidelijk en de media weet dat, maar zwijgt als een graf omdat ze afhankelijk zijn van de Islam en de werkelijkheid niet durft en mag vertellen en afhangt van wat de LINKSE regering bepaald. Nochtans is ISR5AËL een bondgenoot van Europa dat al vele aanslagen verijdeld heeft hier waarvoor onze dank. Andersom steekt Europa kop in het zand dat weet dat alle moslimlanden ISRAËL haten.
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Israel is de bondgenoot van de VS en die mogen nu eenmaal ook moorden .Mogen ook kernwapens bezitten NIEMAND durft hier zelfs een woord tegen zeggen anders sancties van Truimpsken . Men is vergeten dat het bezetters zijn .
  • Maria Nuytkens

    4 jaar geleden
    Groot gelijk van Israel, Iran is toch dat land dat heeft verklaart om als ze de kans krijgen Israel van de kaart te vegen !!!
  • Nick Peeters

    4 jaar geleden
    groot gelijk Israel, steun van Europa hoef je niet te verwachten
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    En nu geen verontwaardigde reacties van de VS of de NAVO? Wat heeft Israël daar eigenlijk te zoeken? Die liggen toch niet in oorlog met Syrië of Irak? En van IS heeft Israël ook geen last. Toeval dat ze net nu de boel gaan oppoken?