Meghan Markle - Samatha Markle
Volledig scherm
Meghan Markle - Samatha Markle © Fotomontage HLN

Samantha Markle haalt uit naar halfzus Meghan: “Ze zoekt gewoon aandacht”

RoyaltyHet was even wachten, maar nu heeft ook Samantha Markle (55) gereageerd op de beslissing van haar halfzus Meghan (38) en schoonbroer Harry (35) om een stapje terug te zetten uit de Britse monarchie. En naar goede gewoonte heeft Samantha geen goed woordje over voor haar eens zo geliefde halfzus. 

25 reacties

  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    De bankrekening van Megan moet gevuld worden met honderden miljoenen en dit lukte zo niet snel genoeg. Prachtig staaltje van manipulatie. Als de memoires geschreven zijn en alle contracten verzilverd dan mag Harry ophoepelen binnen ongeveer 10 jaar. Iemand zin in een weddenschapje?
  • Jan Deblaere

    4 jaar geleden
    Dat komt ervan als royals met burgers willen trouwen. Zij kennen het leven niet en "wij" kennen hun leven niet. Maar Markle wist wel waar ze aan begon of dacht ze dat ze actrice kon blijven misschien ? Als je toetreedt tot The Firm dan volg je de regels van The Firm zoals je doet in gelijk welk bedrijf waar je gaat werken. Nu trekt ze Harry weg van zijn familie en zijn natuurlijke habitat. Arme Harry om zo onder de sloef te zitten.
  • Anita Finoulst

    4 jaar geleden
    Zeg gewoon dat je jaloers bent en wow je bent ook eens in de krant.
  • Carin Desmet

    4 jaar geleden
    Deze uiting is een jaloersheid. De meeste mensen zouden het leven onder de middeleeuws Britse vorstenhuis niet willen. Hele mooie zaak dat Meghan en Harry hun eigen weg nemen en niet te einden zoals Diana.
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Het was te denken dat dat niet kon blijven duren. Wie niet van adel geboren is kan daar niets gaan doen . Maar ondertussen heeft Meghan Markle letterlijk een bom onder het koningshuis gelegd . En zo worden 2 broers uit elkaar getrokken . Meghan is een Amerikaanse en dat zal ze blijven.
  1. Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”
    PREMIUM
    Royalty

    Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”

    De Spaanse kroonprinses ondergaat momenteel een zware militaire training in Zaragoza, maar aan de andere kant van de wereld laat Leonor (18) haar zachtste kant zien. De dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) spendeert haar vrije dagen in New York, waar ze volgens de Spaanse pers haar ‘droomprins’ zou hebben gevonden. Gabriel heeft alles waar een toekomstige koningin van kan dromen, al zou ze ook een hoge tol moeten betalen voor de liefde.
  2. Waarom Samantha Grant ‘stikjaloers’ is op halfzus Meghan Markle
    Royalty

    Waarom Samantha Grant ‘stikja­loers’ is op halfzus Meghan Markle

    Het emotionele interview dat Meghan Markle (38) gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met prins Harry (35) is ook bekeken door haar halfzus Samantha Grant (54). De vervreemde halfzus kon haar ogen naar eigen zeggen niet geloven. “Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door bodyguards, in privéjets vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen”, klonk het. Het is inmiddels de zoveelste keer dat de uitgesproken Amerikaanse haar halfzus brandmerkt als vals, hypocriet of een royal onwaardig. Maar wie is Samantha eigenlijk, en hoe is het zo ver kunnen komen?