© Theo Derkinderen

© Theo Derkinderen

© Theo Derkinderen

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Man gaat frietjes halen, gaat uit de bocht en ramt geparkeerde wagen, paal en brievenbus

Een automobilist heeft vrijdagavond een grote ravage aangericht in de Moerplas in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands). De man was frietjes gaan halen en reed richting Puurs toen hij bij het uitkomen van een flauwe bocht de controle over zijn stuur verloor.

tdk

De wagen vloog over het fietspad, ging door een haag en ramde op de oprit van een woning een geparkeerde auto. Het voertuig belandde ook tegen een verlichtingspaal, die het door de impact begaf en naar beneden viel. De auto vloog nog enkele meters verder en smakte uiteindelijk tegen een betonnen brievenbus voor een woning en kwam daar tot stilstand.

De bestuurder kon zelf uit zijn wagen klauteren. Een ziekenwagen kwam ter plaatse, maar de man werd uiteindelijk niet meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn auto was wel compleet vernield en rijp voor de schroothoop.

De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken van de klap op te ruimen. Technici van Fluvius verwijderden de omgevallen elektriciteitspaal en zorgden ervoor dat drie woningen in buurt die zonder stroom waren gevallen opnieuw elektriciteit kregen.

De Moerplas bleef een groot deel van de avond afgesloten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER