Het nieuwe stadion van Club moet naast het huidige Jan Breydel komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe stadion van Club moet naast het huidige Jan Breydel komen. © HLN

Wat u moet weten over Brugse bouwplannen: nieuw stadion zal ongeveer 100 miljoen euro kosten, hoerastemming kan nog omslaan door bewoners uit omgeving

Club BruggeHoe komt Club Brugge plots weer op Olympia terecht? En wat kan er straks nog misgaan? Acht vragen en antwoorden die de Brugse bouwplannen moeten verduidelijken.

34 reacties

  • De Gert

    4 jaar geleden
    Op foto staat een inkleuring waar het komt maar dat staat helemaal nog niet vast en komt al zeker niet op die plaats op het domein. Al dat onrust zaaien voor niks.
  • Frans Huygen

    4 jaar geleden
    als men de stadions in Nederland ziet en het aantal toeschouwers per speeldag en dit vergelijkt met de Belgische voorhistorische gedrochten ,maar ja in Nederland staat men op het gebied van comfort voor de supporters veel verder en een stadion bouwen buiten een woonkern op zo goed als geen tegenkanting stuit doordat de aanklager bij een proces volledig moet opdraaien voor de kosten en eventuele vertraging van het bouwproject !
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Wie gaat de waardedaling van de eigendommen van de omwonenden vergoeden ? De belastingbetalers of Verhaeghe ?
  • b v

    4 jaar geleden
    leve fcb , begrijp gewoon niet dat het kleine cercle in een nieuw stadion zal kunnen spelen langs de blankenbergsesteenweg (,,perfect berijkbaar voor de grote massa ) terwijl club brugge een monsterstadion krijgt in een woonwijk vlakbij bosgebied wie verzint dit allemaal , zouden ze niet beter wisselen ...
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Een echte schande , nieuw stadion in woonwijk! Zal er nooit komen! Naar de boerenbuiten ermee, maar zolang joris Ide , Geleyns, de boeren en de groene hun eigen privé stukje grond verdedigen en Verhaeghe alleen baas wil blijven ,zal het nog 20jaar duren!