Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roland Liboton voorbij: Sanne Cant pakt in Antwerpen elfde Belgische titel op rij

BK veldrijdenSanne Cant heeft haar elfde Belgische veldrittitel op rij beet. De 29-jarige wereldkampioene rekende in Antwerpen af met Laura Verdonschot en Ellen Van Loy.

43 reacties

  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    Johan Maddens jij begrijpt dat niet als er enkele nederlandse crossers die al in het verleden laten zien hebben dat ze uit het goede hout gesneden zijn stillaan de macht overgenomen hebben in de cross zuiver rijden .Maar wel dat ne snotsneus van 18 die tot 3 jaar geleden nog niet wist hoe een koersfiets er uit zag en nu al mee aan de top draaid begrijpt u wel !
  • Jan Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Bedroevend niveau , je merkte het ook aan de publieke belangstelling . Gelukkig waren er nog de 1000 supporters van Thibau Nys ...
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Blijkbaar is al vergeten dat Sanne 3 wereldtitels heeft en verleden jaar nog Marianne Vos verslaan . En dit jaar wordt ze gewoon weggeveegd door een jong viertal uit Nederland die in korte tijd alles komen te winnen en volledig de overmacht ! Begrijpe wie kan .
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Beste Guy Muis, een koers of een cross winnen is nooit gemakkelijk. Anders hadden we zeker U ook al wekelijks op het hoogste schavotje gezien. En het feit dat er geen modder is daar kan de organisator niet aan doen, en de rensters zeker niet. Maar voel je vooral vrij om zondag net voor de erste start met een gieterje het ganse parcours te besproeien. Dan is het modder probleem al opgelost. Proficiat Sanne, je moet het telkens weer maar even doen.
  • Guido Volkaerts

    4 jaar geleden
    Armoede troef bij de Belgische vrouwen, na Cant (die op internationaal niveau zoek gereden wordt) gaapt er een enorme kloof...