Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © BELGA

Conner Rousseau :"Gevloekt toen sp.a in Antwerps stadsbestuur stapte, maar nu echt fier”

Sp.a heeft tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van haar Antwerpse afdeling de eerste realisaties van het stadsbestuur met N-VA en Open Vld verdedigd. Nationaal partijvoorzitter Conner Rousseau kwam de sp.a-schepenen een duwtje in de rug geven. "De dag waarop jullie beslisten om hier in het bestuur met N-VA te stappen, heb ik eens goed gevloekt", zei Rousseau. "Maar vandaag ben ik echt fier."

18 reacties

  • Abdel Nasser

    4 jaar geleden
    Spa is nog altijd de partij die het opneemt voor de gewone mens en zijn de enigste alternatief voor deze belastingsregering. Weet wel dat alles duurder is geworden in Antwerpen onder Nva. Antwerpen is gewoon een werf geworden.
  • Willem Royemans

    4 jaar geleden
    Dit zijn de politiekers van de toekomst? Arm België. Niveau 0,0
  • Eric Van den Bergh

    4 jaar geleden
    Spa Antwerpen wordt geleidt door één van de beste politici ooit, Bart De Wever.
  • Valentijn Jacobs

    4 jaar geleden
    NVA is een charme offensief begonnen en kan niet anders dan opschuiven naar de linkerzijde, want bij rechts en zeker extreem rechts is hun ballon doorprikt, het is bezig met een gewone graaipartij te worden, de enige zet die De Wever kon doen was zeggen het is met het Belang of het is zonder ons, spijtig dat dit er niet kwam en hierdoor vervalt NVA tot een gewone trad, waar de postjes belangrijker zijn dan de mensen, stel U voor dat een politieker voor zijn volk zou opkomen ?
  • Leo Kaya

    4 jaar geleden
    Alleen doordat naar Antwerpen meer geld vanuit heel Vlaanderen stroomt dan naar Wallonië. Antwerpen is de oorzaak van een heel groot gat in de schatkist omdat iedereen er zijn goesting moet krijgen. En dan moet er wel heel veel geld zijn om allemans goesting te betalen. Wie betaalt? Waarom zitten de Vlaamse gemeenten en de begroting zwaar in het rood denk je?