Miss Belgie 2020
Volledig scherm
Miss Belgie 2020 © Photo News/Joel Hoylaerts

Celine Van Ouytsel (23) nieuwe Miss België ondanks val tijdens defilé

Showbizz‘t Is gebeurd! Celine Van Ouytsel (23) uit Herentals is Miss België 2020. De blondine met een masterdiploma Rechten op zak volgt Elena Castro Suarez (19) op als mooiste meisje van ons land. Zelfs een val tijdens het defilé kon haar favorietenrol niet verstoren. “Ik sta gewoon terug op, zoals je dat in het leven vaak moet doen.” Het is intussen al het zevende jaar op rij dat Miss België een Vlaamse is.

30 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    4 jaar geleden
    Wie de vrouw heeft gemaakt dat moet een bijzonder wezen zijn, om haar zo te zien, met alles erop en eraan, laat ons samen ervan genieten van dit buitengewoon schepsel, het liefst tonen zoals ze werkelijk is, maar van de mannen spreken we echter niet, die kijken met een open mond en ogen haar bewonderend van kop tot teen, aan!
  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    Mooiste meisje van het land? Lelijk is ze niet, maar als ik een vrouwenblaadje opensla zie ik tientallen gezichten die pakken mooier zijn dan Celine; maar geen probleem, ze heeft de idiote bedoening die geleid heeft tot haar kroontje eerlijk mee gespeeld (hoop ik toch) en dus is alles eerlijk gewonnen, het gaat haar goed.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Mooi meisje . Alles erop en eraan . En voor wat ze niet heeft had ze geen plaats meer .
  • Paulina Buelens

    4 jaar geleden
    en zoals altijd gaat het rond het geld en wie je kent...ze is geen onbekende persoon...vallen en toch winnen? Een echte miss zou toch een een baljurk en hoge schoenen moeten kunnen stappen...
  • Bea Touzin

    4 jaar geleden
    Wat is eigenlijk bedoeling van een Miss België? Heb de vorige namelijk niet veel zien doen..