BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Laurens Sweeck eert grootvader Alfons en pakt veldrit-tricolore na masterclass van Sauzen Pauwels-Bingoal

BK VeldrijdenLaurens Sweeck heeft zijn eerste Belgische titel veldrijden bij de profs op zak. De 26-jarige renner won aan het strand van Sint-Anneke in Antwerpen na uitstekend ploegenspel van Sauzen Pauwels-Bingoal. Eli Iserbyt en Toon Aerts mochten mee op het podium.

44 reacties

  • Rudi Hellemans

    4 jaar geleden
    Rudi Hellemans, Dikke proficiat Sweeck jebent de verdiende winnaar ik vind het wel spijtig dat je bij die ploeg van die laffe arrogante smerige De Clercq en Mettepenigen zit maak dat je er weg bent jij hoort thuis in een warme ploeg
  • Ongeveer Precies

    4 jaar geleden
    Freddy en Christopher; ja dat snap ik boys. Maar bij praktisch elke heren elite veldrit van afgelopen periode wint er die ene "Hollander" en klotst het azijn hier tegen de plinten. Goddank is er het BK, want dan wint er tenminste een Belg maar die winnaar deugt hier zo te lezen ook niet. Wat mij betreft is het Sweeck in elk geval gegund.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    Eli de beste? waarom demareerd hij niet als eerste als hij zo goed was? Hij zat mee op kop na de start en was al blij dat hij het wiel van Toon en Merlier kon volgen die er deftig de pees oplegde. Sweeck is na een mindere start vooraan gekomen en was direct weg . Eli die aan block zat was al blij dat hij het tempo kon zakken op de smallere stroken om zich telkens in het wiel te zetten op de bredere stroken .Op het eind is hij nog weggereden toen er bij Toon en Merlier het beste af was.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Het was heel gemakkelijk als te ploegmaats iedereen afstoppen en tegenhouden. Hij had bijna te voet kunnen gaan. Als dit veldrijden is ? Misschien te volgende maal te voet gaan?
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    De beste zonder twijfel Laurens.