© AP

Kim Kardashian verschijnt opnieuw op Instagram

Kim Kardashian heeft voor het eerst sinds de brutale overval in Parijs opnieuw een teken van leven gegeven op Instagram. Dat deed ze echter niet op haar persoonlijke account, maar op een nieuw account Kimoji, waar ze als vanouds haar voluptueuze vormen én vermoedelijk nieuwe lingerielijn in de kijker plaatst.

VVA

Na de brutale overval in Parijs en de opname van Kanye West in het ziekenhuis bleef het opvallend stil op de sociale media van Kim Kardashian. De laatste posts op Instagram dateren van oktober, maar twee dagen geleden verbrak ze dan toch uiteindelijk de stilte. Niet via haar persoonlijke, zo druk bezochte accounts op Instagram of Twitter, maar via een nieuw account Kimoji, dat refereert naar alle merchandising dat rond haar persona is opgebouwd.

Daar postte ze enkele opvallende foto's van haar achterwerk en boezem in een matching lingeriesetje en een korte video waarin ze met haar beroemde billen schudt. In de posts zelf wordt geen informatie meegegeven, behalve 'december 2016', Meer nieuws volgt dus ongetwijfeld nog.

 

DECEMBER 16

Een video die is geplaatst door KIMOJI (@kimoji) op

 

DECEMBER 16

Een foto die is geplaatst door KIMOJI (@kimoji) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER