Ski's, skischoenen en -stokken. Marchant is klaar om erin te vliegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ski's, skischoenen en -stokken. Marchant is klaar om erin te vliegen. © Jan De Meuleneir/Photo News

In het spoor van Marchant in Adelboden, waar hij in 2017 zware blessure opliep: "Hier viel alles in scherven, nu zijn stukken gelijmd"

SkiënArmand Marchant had nog een eitje te pellen met Adelboden. Gisteren skiede hij - één week na zijn stunt in Zagreb - voor het eerst opnieuw de WB-slalom op de Zwitserse piste waar hij zich in 2017 zwaar blesseerde. Uw krant trok in zijn spoor mee en zag Marchant bij zijn verhoopte 'revanche' opgeven. En toch won hij mentaal: "Ik liet de piste zien dat ik na alle miserie terug ben."

0 reacties

  1. AA Gent haalt jonge spits, weinig vooruitgang in onderhandelingen Mokio
    3

    AA Gent haalt jonge spits, weinig vooruit­gang in onderhande­lin­gen Mokio

    Een transfer voor de toekomst. AA Gent plukt Umar Abubakar (18), een jeugdinternational, weg uit Nigeria. De - naar verluidt beloftevolle - spits sluit aan bij Jong AA Gent, waar hij de tijd krijgt om zich aan te passen. Intussen blijven de Buffalo’s onderhandelen met Jorthy Mokio (16), maar veel vooruitgang wordt er niet geboekt. De financiële eisen van de familie blijven een struikelblok. Aangezien Mokio als volwaardig A-kernspeler beschouwd wordt, zoeken de Buffalo’s naar een vervanger voor mocht hij niet tekenen. Een scenario dat AA Gent uiteraard liefst vermijdt.
  2. Luke Littler reageert als fan van Man United met subtiel vingergebaar op boegeroep van fans Liverpool
    2

    Luke Littler reageert als fan van Man United met subtiel vingerge­baar op boegeroep van fans Liverpool

    Ondanks een soms vijandig thuispubliek was Luke Littler ook tijdens de Premier League-avond in Liverpool de beste. Zeker voor zijn opkomst in de opener tegen de Welshman Price, werd Littler als notoir supporter van voetbalclub Manchester United zwaar uitgefloten door de Liverpudlians. Maar dat liet de zeventienjarige Engelsman niet aan het hart komen: hij antwoordde met een subtiel vingergebaar tijdens de start van zijn walk-on en liet ook de pijlen spreken: 6-2-winst in de finale tegen zijn landgenoot Rob Cross.