Vrijdag kwamen er al bijna 20 poederbrieven aan op ministeriële kabinetten.
Volledig scherm
Vrijdag kwamen er al bijna 20 poederbrieven aan op ministeriële kabinetten. © BELGA

Opnieuw poederbrief verstuurd naar overheidsdiensten

Er is opnieuw een poederbrief verstuurd naar een federale overheidsdienst, dit keer de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel. Dat meldt RTL Info en het nieuws werd bevestigd door het Brusselse parket. De straat is afgesloten voor het publiek en de Civiele Bescherming is opgeroepen om de envelop te komen ophalen.

  1. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem
  2. “Sterke vermoedens van kwaad opzet”: parket start gerechtelijk onderzoek na zware brand in voedingswinkel
    PREMIUM

    “Sterke vermoedens van kwaad opzet”: parket start gerechte­lijk onderzoek na zware brand in voedings­win­kel

    Het parket in Antwerpen heeft sterke vermoedens dat er kwaad opzet gemoeid is bij de hevige brand die donderdagochtend gewoed heeft in een Poolse voedingswinkel in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout. “Er loopt een gerechtelijke onderzoek”, klinkt het. Stad Turnhout en de brandweer zijn intussen ook een onderzoek gestart naar de brandveiligheid van de appartementsgebouwen erboven. De brandweer moest bewoners evacueren, maar dat verliep zeer moeizaam.
    Turnhout