Evenepoel op stage in Calpe.
Volledig scherm
Evenepoel op stage in Calpe. © Deceuninck-Quick.Step

Alaphilippe onder de indruk van Evenepoel: “Zijn niveau op stage was al érg hoog”

WielrennenPloegmaat Julian Alaphilippe verwacht veel van Remco Evenepoel, met wie hij samen de Waalse klassiekers rijdt. “Remco zal geweldige dingen bereiken, maar hij moet wel de tijd krijgen om zijn weg af te leggen.”

6 reacties

  • Frank Van Riel

    4 jaar geleden
    Ja Bernd, en uiteraard is Jumbo de enige ploeg die ketonen gebruikt zeker ... en zoals door Wim reeds gezegd, ketonen zijn erkend als voedingssupplement en staan niet op de lijst van verboden producten so what's your problem ???
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Bernd,,zie dat je goed op de hoogte bent van wat er bij Jumbo Visma gebeurt.en als ketonen toegestaan is,wat is er dan mis mee?
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Laat ons hopen dat hij het kan waar maken net zoals WVA en MVP het gaat een spannend koers jaar worden , en hopelijk zonder ongevallen.
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    Yves Pinoy, op Wout moet je helemaal niet rekenen. Zijn ploeg zet alles op het gebruik van ketone. Wout kan niet zonder dit.
  • van Dessel Wim

    4 jaar geleden
    Mooie renner, die Alaphilippe ... leuk om zo iemand in de koers te hebben. Of je nu fan bent of niet, je gunt hem steeds weer zijn succes; is ook nog eens "ne courreur" die wat oorlog durft maken. Smaakt altijd naar meer.