Leen Demaré Demare


Vilvoorde
Juli 19
Volledig scherm
Leen Demaré Demare Vilvoorde Juli 19 © Kristof Ghyselinck

Leen Demaré over haar ontslag: “Ik moet mijn stem gebruiken om mijn onvrede te uiten”

ShowbizzRadiopresentatrice Leen Demaré (57) was dit weekend te gast in het Radio 2-programma ‘De Rotonde’. Aan Christel Van Dyck (58) vertelt ze open over haar ontslag bij radiozender Joe en over de liefde. “Ik kan heel goed alleen zijn.”

7 reacties

  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    Leen lijkt mij ook het type mens dat maar zelden een weerwoord te verwerken kreeg he, bekende mensen worden doorgaans de hemel ingeprezen, zeker in de nabije kleine kring, maar de realiteit is dikwijls anders. Als ik haar levensloop zo snel overzie was die ook vrij hobbelig, Ligt dat dan altijd aan die partners of is enige introspectie hier ook op zijn plaats?
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Gebruik uw stem nu maar om ander werk te zoeken. Veel productiever dan een beetje te jammeren in de media. Vergeet niet Leen dat je echt niet de enige bent.
  • Mario Tersago

    4 jaar geleden
    Met alle respect voor mevrouw Demaré, maar soms kwam ze in beeld op bepaalde programma's en daar gaf ze wel een heel nonachalante en ongeïnteresseerde indruk.. Dus haar 'ontslag' zal niet als donderslag bij heldere hemel zijn geweest..
  • Ria Adams

    4 jaar geleden
    Er is werk genoeg vandaag in deze krant gelezen dat men heel veel poetsvrouwen te kort heeft op de arbeidsmarkt. Het is voor iedereen hetzelfde die ontslag krijgt.
  • Carlos Vantieghem

    4 jaar geleden
    Mooi, open en eerlijk verhaal, een toffe madam ben je Leen.