Zeven mannen uit België en Nederland gingen dagenlang op zoek naar een partij drugs die per ongeluk in Denemarken belandde. Overdag rustten ze op hotel uit van hun nachtelijke zoektochten in de haven.
Volledig scherm
Zeven mannen uit België en Nederland gingen dagenlang op zoek naar een partij drugs die per ongeluk in Denemarken belandde. Overdag rustten ze op hotel uit van hun nachtelijke zoektochten in de haven. © Shutterstock/Facebook Hotel Svanen

De dolle zoektocht van Antwerpse drugsmaffia naar verloren partij cocaïne van 310 kilo

DrugsEen Deense rechtbank heeft vrijdag een uitspraak gedaan over een waanzinnig verhaal waarbij zeven leden van de Belgische en Nederlandse drugsmaffia dagenlang op zoek gingen naar een verloren partij cocaïne van 310 kilo. De drugs met een straatwaarde van 120 miljoen euro waren in Antwerpen per ongeluk op een boot naar Denemarken beland. Het begin van een dolle zoektocht.

10 reacties

  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Als ze de cocaïne concentratie controleren in het afval water van bepaalde gebouwen komen ze tot verrassende resultaten zo erg zelfs dat er niet meer gecontroleerd mag worden. Vreemd dat iemand controle kan verbieden.
  • Marc breugelmans

    4 jaar geleden
    Je zou rijk worden door drugs te zoeken.Kwamen de wetten en regels van de middeleeuwen maar terug zou je denken.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Ze hebben daar ook rechters als bij ons, wereldvreemd en volledig kierewiet.
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Niet moeilijk dat er met ontelbare bootjes geprobeerd wordt binnen te geraken in Europa . Intussen is wel wereldwijd geweten dat Europa het paradijs is waar criminaliteit onbestraft is en dat je er nog geld voor krijgt van de overheden.
  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    Ook in Denemarken is het gezond verstand volledig zoek blijkbaar.