AFP
Volledig scherm
© AFP

"410.000 banen in Duitse autosector op de tocht door overgang naar elektrisch rijden"

In de Duitse autosector staan de komende tien jaar 410.000 banen op de tocht als gevolg van de overgang naar elektrisch rijden. Dat staat in een rapport van de adviesraad voor de Duitse overheid NPM, waarover de Duitse zakenkrant Handelsblatt berichtte.

14 reacties

  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Merkel is erin geslaagd om Duitsland een derde wereldland te maken, met miljoenen onbetaalde werklozen, maar de cijfertjes die gaan wel heel goed zijn.
  • Peter Hegge

    4 jaar geleden
    Electrisch rijden op stroom van bruinkoolcentrales. Goed hé die Duitsers.
  • Karel Vanormelingen

    4 jaar geleden
    Gelukkig zitten de linksen en vooral de Groenen veilig ondergebracht in linkse vzws en andere dikbetaald praatbaraken waar ze zogezegd werken , betaald door de werkende mensen dit en den vastbenoemde de ondergang van Europa en honderden duizenden werklozen
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Ze zoeken nu al een reden om werknemers vrolijk te ontslaan, deze nieuwe industrie gaat ook jobs creëren maar ze willen niet investeren in omscholing, gewoon dumpen dan kan de aandeelhouder blijven rekenen op zijn dividend
  • Luc Van Hauwermeiren

    4 jaar geleden
    Dat is toch geen enkel probleem volgens Merkel "wir schaffen das". gezien, de duizenden gelukzoekers die Herzlich willkommen zijn.