Vermist koppel laat zes kinderen thuis achter

Shujaat Yawary en Kauhsar Hussain 38. © federale politie

Er is maandag een opsporingsbericht verspreid voor Shujaar Yawary en Kauhsar Hussain. Het gaat om een vermist Belgisch koppel van Afghaanse origine dat voor het laatst gezien werd op 26 december van vorig jaar. De twee verlieten die dag hun woning en lieten hun zes kinderen thuis achter.

Het echtpaar verliet op donderdag 26 december, vermoedelijk tussen 0 en 6 uur ’s ochtends, hun woning in de Rue de la Station in Carnières (Henegouwen). Hun zes kinderen bleven thuis.

De wagen van het koppel, een witte VW Transporter met nummerplaat 1-CNZ-869, werd intussen teruggevonden op de verlaten bedrijfssite in de rue de Montigny in Charleroi. De site bevindt zich in de nabijheid van de Samber.

Shujaat Yawary is 40 jaar, Kauhsar Hussain 38, zo staat te lezen in het opsporingsbericht. Hebt u het echtpaar of een van beiden nog gezien of hebt u meer informatie over deze verdwijning? Neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300. U kunt ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

© federale politie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen