AFP
Volledig scherm
© AFP

Britse hof sluit de rangen: Queen steunt Harry en Meghan en last overgangsperiode in

RoyaltyHet Britse hof sluit de rangen. De Queen heeft in een verklaring gezegd dat ze Harry en Meghan steunt “na constructieve gesprekken”. Een definitieve beslissing over hoe de taken en de financiën van het paar er in de toekomst zullen gaan uitzien, wordt de komende dagen genomen. Maar er zal sowieso een “periode van transitie” zijn, waarin Harry en Meghan hun tijd zullen verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada.

31 reacties

  • marc germeau

    4 jaar geleden
    Dit is The Crown in real life. Wie de reeks gezien heeft weet wat die overgangsperiode inhoudt...
  • Marleen Mortelmans

    4 jaar geleden
    Wat een onzin dat Canada hun beveiliging gaat betalen. Die zijn rijk genoeg, dat ze dat zelf betalen. De Canadese bevolking moet daar toch niet aan bijdragen zeg. Financieel onafhankelijk is zelf zorgen voor uw inkomen en zelf al uw uitgaven betalen.
  • Wim van Oevelen

    4 jaar geleden
    Om de rol van Canada even toe te lichten: Canada is lid van het Britse Gemenebest net als meer dan 50 andere landen waaronder ook Australië trouwens. Aangezien Meghan Amerikaanse is een aannemelijke en ook begrijpelijke, logische keuze.
  • Viviane Van Oosterwijck

    4 jaar geleden
    Geen idee wat ze willen, geldzorgen zullen ze nooit hebben en privacy ook niet
  • Dominique Van der Weken

    4 jaar geleden
    Volgens mij al langer uitgestippeld en goeie moment afgewacht, zoals nu. Want over wie wordt ineens er niet meer gesproken: schandaal Andrew!! Voila se, mijn complot theorie. Ik kan mss in de media gaan werken nu ook hahahaha :)