© Politiezone Antwerpen

Politie vindt drugs en goudstaven in auto tijdens controle

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend een dealer uit het verkeer gehaald. Bij een huiszoeking werden een aanzienlijke hoeveelheid drugs en twee goudstaven gevonden en in beslag genomen.

dvd

Tijdens de actie controleerden twee inspecteurs in burger een chauffeur die een verbodsbord had genegeerd in de Eikelstraat. Volgens de politie was er meteen een cannabisgeur waarneembaar.

Het voertuig van de man (39) werd gecontroleerd en in een rugzak werden twee verpakkingen met cannabis aangetroffen. Er volgde een huiszoeking bij de verdachte thuis. In totaal werd meer dan 1,2 kilogram cannabis aangetroffen. Er werd ook 189 gram paddenstoelen, 5.335 euro en twee goudstaven aangetroffen en in beslag genomen, samen met de auto van de man. Tot slot trof de politie ook nog verpakkingsmateriaal en een weegschaal aan. De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Tijdens de controleactie werden nog negen personen betrapt met drugs op zak. Eén persoon stond geseind met een bevel tot gevangenneming. Er werden ook nog 59 verkeersinbreuken beboet en 27 GAS-boetes uitgeschreven voor allerhande feiten. Eén recent gestolen fiets werd aangetroffen en zal aan de eigenaar worden teruggegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER