De muur op de Amerikaans-Mexicaanse grens.
Volledig scherm
De muur op de Amerikaans-Mexicaanse grens. © AFP

Trump wil opnieuw meer geld van Pentagon voor bouw muur

De Amerikaanse president Donald Trump wil nog eens 7,2 miljard dollar (bijna 6,5 miljard euro) van het defensiebudget voor de bouw van de muur op de Mexicaanse grens. Dat zegt de Washington Post na inzage van de begroting van het Pentagon voor 2020.

5 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Een bodemloze put. Nadien mogen ze ook nog eens geld neertellen voor onderhouds/reparatiekosten. Bijzonder creatief ook dat geld voor anti-narcotics naar dit concept moet gaan. Alsof een muur drugsdealers gaat tegenhouden. Maar misschien is het ook de bedoeling om drugsgebruikers niet langer medische bijstand te geven, dan sterft het probleem misschien vanzelf uit ...
  • Wesley Gevaert

    4 jaar geleden
    Wat een miscalculatie en verkwisting.
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Natuurlijk hij zal nog wat sancties opleggen en de EU zal ook wat aanpassen van ons belastingsgeld zeker als hij het vraagt
  • Ed Buun

    4 jaar geleden
    Je mag zeggen wat je wilt van Trump maar hij doet wat hij beloofde. Niet alleen dat maar het mist zijn effect niet, hij heeft de grote migratiestroom kunnen stoppen. Iets waar ze hier nog van kunnen leren.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Trump heeft zijn apekool idee blijkbaar nog steeds niet opgegeven. Hij zou beter dit geld voor sociale doeleinden gebruiken, daar waar het bitter nodig is.