Vandenhaute, Lefevere en Van Eetvelt.
Volledig scherm
Vandenhaute, Lefevere en Van Eetvelt. © Joel Hoylaerts / Photonews

Van Eetvelt nieuwe CEO van Anderlecht, Vandenhaute extern adviseur en Lefevere in raad van bestuur

AnderlechtKarel Van Eetvelt volgt vanaf 1 april Jo Van Biesbroeck op als CEO van Anderlecht. Wouter Vandenhaute wordt extern adviseur en Patrick Lefevere en Brussels burgemeester Philippe Close treden toe tot de raad van bestuur van paars-wit. Sportief manager Michael Verschueren verliest zijn zitje in de raad van bestuur van paars-wit, maar zijn rol verandert voorts niet. De zoon van ‘Mister Michel' krijgt er wel extra klankborden bij.

157 reacties

  • Francois Troch

    4 jaar geleden
    Goed bezig
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Dus, het voorstel dat bestuursleden en voetballers ook RSZ moeten gaan afdragen zal nu wel volledig van de baan zijn . Uiteraard is dit ook voor alle andere belastingen die werden voorgesteld.
  • Luc Ver Eecke

    4 jaar geleden
    Echt niet te begrijpen , geen geld voor spelers wel voor dure vogels in bestuur . Gelijk op sommige bedrijven ook meer bazen en bedienden dan werknemers .
  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Als het sportief niet lukt gaan ze het op een zakelijke manier oplossen,als je weet wat ik bedoel.
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    De KVS heeft zijn nieuw onderkomen gevonden en is verhuisd naar de lottoarena in Anderlecht. Het nieuwste stuk dat er gespeeld wordt is een komische billenkletser “Trust the process”met in de hoofdrollen de komieken vandenhaute en van eetveld. De muzikale omlijsting gebeurt door de befaamde zanger m,Coucke bekend om zijn polonaises. De verhuis gebeurt onder leiding van Dhr Close die nauwe banden heeft met dhr Jan Jambon die direct de subsidies voor deze getalenteerde kunstenaars fors optrekt.