Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump retweet fake foto van Democratische kopstukken bij Iraanse vlag

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich de woede van de Democraten op de hals gehaald door een gefotoshopte afbeelding te retweeten met daarop voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi en Chuck Schumer, leider van de Democraten in de Senaat. Ze staan afgebeeld met islamitische hoofddeksels en de Iraanse vlag op de achtergrond.

11 reacties

  • Luc De Coninck

    4 jaar geleden
    Hoe dikwijls hebben ze Trump al als nazi afgebeeld. Dat was voor zijn linkse tegenstanders geen probleem, die humor moest kunnen volgens hen. Wel, ze moesten tevreden zijn dat ze een president hebben die van humor houd en die niet in een te ivorentoren zit en dit wil delen met de wereld.
  • Leon Van der Neffe

    4 jaar geleden
    roland schollaert Iran is GEEN kernmacht en Obama had met Iran een deal gesloten zodat ze er ook NOOIT 1 konden worden. Die deal die Trump van tafel heeft geveegd weetjewel? Wss niet.
  • Wilfried Van den Bosch

    4 jaar geleden
    Wie hier beweert, dat de democraten terroristen steunen, moeten maar eens zeggen waar dat gezegd of geschreven is door journalisten, als Trump zo een tweet verstuurd, wat voor klein kind is hij dan, hij had daar niets te zoeken in Iran, wat als hij de rode knop indrukt als hij maar denkt dat Poetin is zou doen, zoals hij beweerde over die generaal, dat ze hem maar vlug afzetten, hier bij ons moeten ze voor minder ontslag nemen.
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    roland, moet het écht tot in den treure herhaald worden dat het door vader en zoon Bush is, dat IS is ontstaan? Zij zijn indertijd Irak binnengevallen (olie!!). Obama heeft daar nul komma nul mee te maken, maar hij erfde wél de gebakken peren ... en wij ook
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Iedereen weet dat die foto fake is. Waarom maken jullie daar zo een misbaar over. Er werd nooit beweerd dat de foto echt was!