Karel Van Eetvelt voor de camera van VTM Nieuws
Volledig scherm
Karel Van Eetvelt voor de camera van VTM Nieuws © VTM Nieuws

Toekomstig CEO van Anderlecht Karel Van Eetvelt: “Switch maken van project van Kompany naar écht project voor Anderlecht”

AnderlechtKarel Van Eetvelt (53) stond de pers deze namiddag voor het eerst te woord als toekomstig CEO van RSC Anderlecht. “Het is belangrijk dat we de switch maken van een project van Vincent Kompany naar een écht project voor Anderlecht", vertelt hij aan VTM. “Wat Vincent doet, is een fantastische basis. Maar we moeten dat nog sterker maken dan dat het vandaag is.” 

95 reacties

  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Kurt Staessens, haha. De koers zit vol met afgedankte sporters van andere sporten. Evenepoel stopt met voetballen omdat hij niet goed genoeg is en blijkt een toptalent te zijn in de koers. Een skier/schansspringer beslist ergens rond zijn 20ste om zijne velo eens uit de garage te halen en wint prompt een rit in de Tour de France. Zwijg stil gij met uwe koers, de beste 100 coureurs hebben wss nog nooit op een fiets gezeten en weten het niet van zichzelf Er zijn simpelweg te weinig beoefenaars.
  • Gunter Van Otterdijk

    4 jaar geleden
    Leuke reactie Pieter, ik als RSCA supporter, supporter ook voor jullie Europees, en ... hopelijk snel jullie mooie nieuwe stadium! Alleen maar goed voor het Belgische voetbal! (We zullen het nodig hebben over een paar jaar, na het stoppen van de gouden generatie!)
  • Eric Van den Bergh

    4 jaar geleden
    Heeft van Eetvelt ooit een bedrijf geleid? Unizo, Febelfin zijn organisaties, geen bedrijven. Een bedrijf leiden is wel wat anders.
  • Francois Troch

    4 jaar geleden
    Zij kennen misschien niet veel van voetbal, maar kunnen vooral met geld omgaan, hier zijn er ook niet veel die iets van voetbal kennen
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Volk genoeg naast het plein met naam , maar het is op het plein dat er iets te zien moet zijn , en das ne triestige boel . Ze zullen denken dat het nu goed komt zeker veel blabla , 0 boemboem