EPA
Volledig scherm
© EPA

‘Big Rom’ blijft heersen met derde dubbel in vier matchen, Italië lyrisch over Rode Duivel: “‘Ciclone Lukaku’ voert nieuwe show op”

Coppa ItaliaDe seizoensteller staat op 18. Ook scoren in de Coppa Italia mag van de bucketlist. Tegen Cagliari had Big Rom amper 21 seconden nodig voor zijn eerste. Kort na rust maakte hij zijn doppietta compleet. Zijn derde dubbel in vier matchen. De Italiaanse pers is nog maar eens lyrisch: “Ciclone Lukaku!”

16 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Voor de criticasters is het zeer pijnlijk om hun ongelijk toe te geven. Een spits staat alleen om te scoren, niet om technisch te zijn, of keihard te werken. Lukaku flikt het wel, en de echte voetballers op het veld zijn vol lof over hem. En zij die anders beweren moeten gaan vogelpik spelen, want dat is hun nivo
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Technisch of niet, dat zal de club worst wezen als hij doelpunten maakt. Dat telt en dat is rendabel. De beste technische spits ter wereld die weinig of geen doelpunten maakt mag bank zitten. Is niets waard.
  • Johan Planckaert

    4 jaar geleden
    misschien technisch niet de meest begaafd maar dat hoeft ook niet, heeft een enorm torinstinct, kan je niet aanleren. Is een wereldspits tot spijt van wie het benijdt.
  • Cindy Borremans

    4 jaar geleden
    Topspeler,, is wa anders dan diene Belg aan de andere kant die zogezegd zo goed is,, hahaha,, heeft geen bal geraakt,,, is niks tegen de topploegen,, dus laat diene pipo maar thuis,, komt nog nie aan de zool van lukaku,,, idd ik bedoel nangolan
  • eddie deleener

    4 jaar geleden
    komaan Lukaku win met Inter de titel zou mooi zijn. Hij is de keizer van Milaan