© AFP

Koninklijke tweeling voor het eerst op kerstfeestje in Monaco

Prins Jacques en prinses Gabriella, de tweejarige tweeling van Charlene Wittstock en Albert van Monaco, hebben voor het eerst het jaarlijkse kerstmoment voor het paleis bijgewoond.

vwh

De kleine prinses oogde schattig in een marineblauwe mantel, gecombineerd met een witte legging, een wollen short, paarse laarsjes en roze strikjes in haar lichtbruine krulhaartjes. Haar broer droeg ook een donkerblauwe jas. Zijn look werd afgewerkt met sneakers en een jeansbroek.

© EPA

© AFP

Prins Jacques oogde een beetje verlegen toen mama Charlene (38), gekleed in een feestelijke, rode mantel, hem aanmoedigde om naar het publiek te zwaaien. Hij wandelde wel vol zelfvertrouwen naar de levensgrote sneeuwman die deel uitmaakte van de versiering tijdens het evenement. Prinses Gabriella had dan weer moeite met een reusachtig wit konijn en zette het op een huilen in de armen van haar moeder.

© REUTERS

© REUTERS

De kinderen, die hun tweede verjaardag vierden op 10 december, deelden zelf geen cadeautjes uit. Prinses Charlene deed dat wel met de glimlach: jongens en meisjes met een kerstmuts konden met de Zuid-Afrikaanse op de foto en kregen een geschenkje.

© REUTERS

© REUTERS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer