Lennart Lemmens als Stan in 'Thuis'
Volledig scherm
Lennart Lemmens als Stan in 'Thuis' © VRT

Acteur uit ‘Thuis’ en ‘Campus 12' zoekt 8.000 euro voor eerste kortfilm

ShowbizzDe 21-jarige Lennart Lemmens, bekend uit ‘Thuis' en ‘Campus 12', wil in 2020 zijn grote droom realiseren: een eigen kortfilm regisseren. Daarvoor is hij wel nog op zoek naar 8.000 euro, het budget dat hij nodig heeft om onder meer decors, materiaal en transport te kunnen voorzien. 

3 reacties

  • Jean-Marc Carton

    4 jaar geleden
    succes in je zoektocht, eens vragen aan een minister, die zoeken ook altijd. En als je iets wilt hebben of doen, werk eens en spaar een beetje, daarna zie je wel.
  • luc boeckx

    4 jaar geleden
    Als men graag iets heeft dat geld kost gaat men daar voor werken! Als iedereen iets nieuw wil beginnen en daar een crowdfunding voor opstart..... waar stopt het dan!? Hij moet werken en dan er voor sparen!
  • Andre Poelmans

    4 jaar geleden
    Dat is de nieuwe generatie die de schuld van alles op de ouwe generatie steekt. Maar de nieuwe zoeken , wij werkten het geld bij mekaar. Let eens op...hoeveel er tegenwoordig aan het zoeken zijn ! Veel succes met je zoektocht...
  1. Eén deelnemer hoort de echte stem van ‘De mol’, zonder vervorming, en voor het eerst vloeien tranen van frustratie
    Play
    tv

    Eén deelnemer hoort de echte stem van ‘De mol’, zonder vervorming, en voor het eerst vloeien tranen van frustratie

    Hoogspanning in ‘De mol’. Toen kandidaat Charlotte te horen kreeg dat haar medekandidaten nog maar eens voor eigen gewin gingen in plaats van voor de groepspot, barstte de jonge farmaceut in tranen uit. “I don’t give a sh*t anymore”, snauwde ze gefrustreerd naar haar medespelers. Eentje daarvan maakte kennis met artificiële intelligentie, voor Stéphanie betekende de spannende aflevering ook de laatste.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.