Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Freya Van den Bossche (sp.a) roept PS op: “Zeg niet a priori ‘non’ tegen N-VA”

Sp.a zit niet “vastgeklikt” aan de PS. Dat zei Vlaams parlementslid Freya Van den Bossche in De Ochtend op Radio 1. Ze lanceerde er een oproep richting de Franstalige socialisten om niet a priori “non” te zeggen tegen N-VA. “Je weet niet tot wat N-VA bereid is. Ik vind dat je de moeite moet doen om te luisteren en te spreken”, aldus Van den Bossche.

78 reacties

  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    We betalen ons “iedere” dag blauw aan die zonnepanelen certificaten. Huts is de énige die blij is met Freya. Iemand al eens uitgerekend hoeveel dat lolleke ons kost ieder jaar ? Schande, nu maar uitrusten in één of ander politiek jobke !!
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Jan Boden, het is nochtans erg eenvoudig om de feiten even op te zoeken en te zien dat VLD (nu OpenVLD) verantwoordelijk is voor 75% van alle GSC's. Die eiste bij stemming in het parlement om ook GSC's toe te kennen aan panelenboeren, bedrijven en biomassacentrales. Mag ik u er tevens aan herinneren dat die Turteltaks onwettig was?
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Neen Gino, de liberalen en met name Turtelboom moesten de put vullen die Freya had achtergelaten.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het is onjuist dat Freya de werkmens heeft doen opdraaien voor de elektriciteit van de rijken. Dat hebben de liberalen achteraf gedaan. Het enige wat Freya gerealiseerd had is de verplichting om de huurprijs te vermelden op een huuraankondiging. Zonder overigens enige afdwingbaarheid en controle. Haar oplossing om iets te doen aan te dure huurwoningen.
  • Alain Bibendum

    4 jaar geleden
    Mag ik wel eraan herinneren dat de NVA belooft heeft (in de regeerakkoord 2014): -Een oplossing voor de ARCO cooperanten -Een begroting in evenwicht tegen 2019 Een pensioen van 1500 EUR is OOK een eis van VB