Eveline Hoste zag er onlangs op de Story Showbizz Awards verrassend slanker uit. Hier poseert ze met haar dochter Helene Victoire.
Volledig scherm
PREMIUM
Eveline Hoste zag er onlangs op de Story Showbizz Awards verrassend slanker uit. Hier poseert ze met haar dochter Helene Victoire. © Dieter Bacquaert

Eveline Hoste verloor in een paar maanden tijd 14 kilo, maar hoe gezond is haar eetpatroon? “Begin niet zonder nadenken aan zo’n streng dieet”

Eveline Hoste (38), Miss Belgian Beauty 2001 en de vrouw van ex-profvoetballer Bjorn De Wilde (40), is in korte tijd heel wat kilootjes kwijtgespeeld, 14 kilogram om precies te zijn. Dat deed ze door zoveel mogelijk koolhydraten te schrappen, proteïneshakes te drinken, om de 3 uur te eten en 3 keer per week te sporten. Wij vroegen aan diëtiste Sanna Mouha of dat ook een gezonde en verantwoorde manier is om af te vallen.

10 reacties

  • Peter Neefs

    4 jaar geleden
    Ze ziet er niet uit.. En dan die app
  • Anja Smets

    4 jaar geleden
    shakes, proteïneshakes of andere soorten, ok voor een korte tijd. maar slecht voor oa personen met chronische maag- en darmaandoeningen. slechts 12% is van natuurlijke basis, de rest is pure chemische brol; in Frankrijk gelukkig al verboden. hopelijk hier ook zo snel mogelijk. de beste manier om af te vallen is op karakter en op de wijze van WW, aangepast aan je eigen metabolisme,gezondheidstoestand en levensstijl.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Iemand die werkt moet aan zoiets niet beginnen wegens te weinig calorieën.
  • Bart Engels

    4 jaar geleden
    Evelien straalt!
  • Wilfried Verhulst

    4 jaar geleden
    big deal , ik ben ook op enkele maanden (6) , 17 kilo afgevallen, gewoon andere manier van eten aannemen . Minder vlees , pasta , rijst en aardappelen , meer groenten, vis en gevogelte . Voldoende water drinken en heel, heel weinig alcohol . Dit is iets dat je kan aanhouden en tijdens de feesten enkele kilootjes (2) erbij , maar deze zijn er na een weekje terug op je eetpatroon te zitten er snel terug af .