Ben Crabbé moest dinsdagavond met een vrouwelijk jurylid communiceren, in plaats van met zijn vertrouwde collega Kris Soret.
Volledig scherm
Ben Crabbé moest dinsdagavond met een vrouwelijk jurylid communiceren, in plaats van met zijn vertrouwde collega Kris Soret. © © VRT - Sofie Silbermann

‘Blokken’ verrast: dinsdagavond plots vrouwelijke jurystem

TVWie dinsdagavond naar ‘Blokken’ keek, hoorde in plaats van de kenmerkende mannelijke jurystem, plots een vrouwelijk exemplaar. Het gaat om een eenmalige vervanging, klinkt het bij de VRT, want jurylid Kris Soret had die dag een klein verkeersongeval. 

5 reacties

  • Kris L'homme

    4 jaar geleden
    Leen.. kijk dan naar een ander programma. Ben doet dit al zoveel jaren super.. Ook op zijn Tiens..
  • Matthias Dobbelaere

    4 jaar geleden
    Len hanssens, dus volgens u hoort een vlaams dialect niet thuis op een vlaamse zender? Hebt u liever een iets zuidelijker accent dan?
  • Bromvlieg

    4 jaar geleden
    Leen, Ik ben juist grote fan van Ben, laat hem aub nog jaren blijven!
  • Timmy A.

    4 jaar geleden
    Ben crabbe mag voor mij ook vervangen worden, continu de verstomming wanneer iemand bepaalde (soms wel marginale) groep uit de jaren stillekes niet kent of de kandidaten afleiden tijdens de finale.
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Kan men Ben Crabbé eens niet vervangen? Met alle respekt voor de kandidaat, maar wanneer het iemand uit Tienen is, slaan de stoppen los bij Ben. Ook het dialekt, Tiens, hoort niet thuis op een Vlaamse zender.