Archiefbeeld. Trajectcontrole op de E-40 in Merelbeke richting Gent.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Trajectcontrole op de E-40 in Merelbeke richting Gent. © Gianni Barbieux

Technische problemen met trajectcontroles binnenkort van de baan: hier word je gecontroleerd

Er is een oplossing in de maak voor de technische problemen met trajectcontroles. De federale politie heeft nieuwe software besteld, waardoor de problemen met de zogenaamde 'connectoren' definitief van de baan zouden moeten zijn. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) op een schriftelijke vraag van senator en Vlaams parlementslid Martine Fournier (CD&V). 

38 reacties

  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Er staan er verschillende niet vermeld die ook actief zijn . De Kempen is vergeven van trajectcontroles terwijl je opde banen rond Sint Nicolaas en verder niets van camera’s of controle vind.
  • Nancy Fourneau

    4 jaar geleden
    Het valt mij vooral op dat er in Wallonië héél weinig staan......
  • gustaaf van bever

    4 jaar geleden
    Traject controle is een rechtvaardig systeem...Of je een vrijwillige bijdrage wil leveren aan Vadertje Staat, hangt helemaal van jezelf af...Ik rij alvast meer dan 50 jaar zonder PV en nee, heb geen verklikker in de wagen ,
  • Marleen Blommaert

    4 jaar geleden
    Allez, daar gaan we weer.Altijd weer op die Walen.Laat jullie toch niet zo opnaaien.Tuurlijk wordt er daar ook gecontroleerd maar zoals altijd vinden sommige media het altijd nodig om België te halveren.Zoals halve weerkaarten ed.
  • Frank Van Praet

    4 jaar geleden
    Allé de geldkoe zal zijn werk weer kunnen doen .