Europees Commissaris voor Hanel Phil Hogan.
Volledig scherm
Europees Commissaris voor Hanel Phil Hogan. © EPA

EU wil nagaan of deal tussen VS en China voldoet aan regels van Wereldhandelsorganisatie

Europees Commissaris voor Handel Phil Hogan wil controleren of de gedeeltelijke handelsdeal tussen de Verenigde Staten en China wel voldoet aan de regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO). "Het venijn zit soms in de details", zei hij.

5 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Niet te geloven. Je zou denken dat dit allemaal tegelijk gebeurde. NIets maar ook niets werkt efficient in de politiek. Net daarom is het zo een boeltje en worden miljarden verspilt.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Amerika en China lopen vooruit en de Europese Unie loopt achteruit.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Trump is er van overtuigt dat hij als president alles ongestraft mag doen. Dat de Europese landen eens samen een vuist moesten maken en op zijn Trumps terugslaan, dan zou hij misschien beseffen dat het regeren van de VS niet vooral uit golf spelen bestaat.
  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    Meer zorgen voor eigenbehoud van firma's en hiervan inkopen in plaats van opengrenzen politiek
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Geweldig als Trump eens hard op de grond stampt dan houden ze in europa hun broeksriem vast en dan zullen zij eens gaan zeggen dat het akkoord niet deugt. Zouden die nog echt niet door hebben dat Trump overal maar vooral aan europa zijn voeten veegt. Hij hoeft niet te onderzoeken of de samenwerking van eu met Iran nog kan.