Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe. © Photo News

Bart Verhaeghe blijft dromen verwezenlijken en nieuwe najagen: “Ik weet niet of iedereen in ons voetbal goed beseft wat er staat aan te ­komen”

Club BruggeJe kunt bezwaarlijk stellen dat het Belgische voetbal de voorbije negen jaar niét is gebaat geweest met de entree van Bart Verhaeghe in februari 2011. Club Brugge is een topclub dat statuut waard geworden, en de voetbalbond werd onder Verhaeghes toezicht een gezond, professioneel huis met de Rode Duivels als fiere vaandeldrager. Verhaeghe, in de roes na een vierde Gouden Schoen op rij: “Eén slechte match, één slecht ­artikel...: ik panikeer niet meer zo snel (lacht).”

31 reacties

  • lu marissen

    4 jaar geleden
    Helemaal geen Brugge fan maar dit is toch een andere kerel dan heel de nest die ze bij Anderlecht hebben aangetrokken
  • bob jansens

    4 jaar geleden
    Waarom bouwt Club geen stadion buiten het grondgebied van stad Brugge (denk maar aan Oostkamp of Jabbeke)?
  • Pieter Hbn

    4 jaar geleden
    Voor het stadion is er geen vergunning aangevraagd tot op heden. Met de buren wat moeilijk gaan doen kan deze vergunning vertraagd worden tot max 24 maanden na de aanvraag (dan is er nog geen reden tot bouwen ) luchtkastelen zijn snel opgeblazen helaas en hij kent er veel van u place,....nieuw stadion ,..... hoogmoed komt voor de val. Je kan het niet wegsteken de laatste 3 jaren heerst Fcb ....op een dag geraken jullie ook aan 34 titels en kunnen jullie ook zeggen de beste te zijn 34x COYM
  • Karel Van de casserie

    4 jaar geleden
    Goed bezig, zo’n een club of 5 in België en dan krijgen we mooi spektakel. En ja met de Hollanders samen een competitie!!
  • Luc Neyt

    4 jaar geleden
    Gewoon jan Breydel in stappen vernieuwen. Één tribune met een keer. En vervangen door nieuwe om uiteindelijk na ... jaar eeN volledig nieuw stadion. De clupsupporters die door deze actie aan geen abonnement geraken kunnen match bijwonen in tent met groot scherm. Voor cercle nieuw kleiner stadion. Beide ploegen verdienen een goede oplossing.